Welcome, visitor! [ Register | Login

Bine Ati Venit pe MasajBucuresti.com!

Uncategorized 02/03/2020

A deveni Membru Utilizator si posta Anunturi cu poze pe masajbucuresti.com este ABSOLUT GRATUIT!

Postati Anunturile Dumneavoastra Gratuit si cu Incredere maxima!

 

MasajBucuresti.com este singurul website romanesc gazduit in afara zonei Euro (U.E.), la fel si societatea comerciala ce detine site-ul. Din acest motiv, noi nu ne aflam sub incidenta legilor din Romania sau din Uniunea Europeana, iar datele utilizatorilor (userilor) sunt absolut securizate si nu vor fi sub nicio forma puse la dispozitia autoritatilor din Romania sau ale U.E.

Oricum, legea protectiei datelor (GDPR) intrata in vigoare la data de 25 Mai 2018 depaseste granitele Uniunii Europene, ceea ce inseamna ca suntem cu totii protejati de acesta lege oriunde in lume. Conform legiilor interne si internationale, datele utilizatorilor vor putea fi puse la dispozitia autoritatilor numai in cazul in care utilizatorii (userii) site-ului ‘masajbucuresti.com’ intreprind activitati teroriste sau criminalitate de mare risc ce poate pune in pericol viata oamenilor sau a securitatii nationale a oricarui stat.

 

Astfel, puteti deveni membru utilizator (User) al site-ului masajbucuresti.com si posta gratuit anunturi “fara perdea” cu fotografii de nuditate maxima 100% fara sa va fie teama ca acestea vor fi sterse. Dupa ce postati anunturile, veti putea sa le manageriati din panoul Dumneavoastra de Control denumit ‘Dashboard’.

 

Dupa ce anunturile expira, acestea vor putea fi re-postate din User’s Dashboard, fara ca sa fie nevoie sa postati altele noi – daca vor fi identice. Anunturile re-postate pot fi editate, la fel textul titlului si al descrierii, iar pozele se pot pastra, se pot sterge, sau se pot adauga altele noi dupa bunul plac.


Sponsored Ads

  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4
Oferte prestari servicii masaj terapeutic, de relaxare si erotic